Ondernemen in ZOHO - zie je in ZOHO

ondernemen in zoho

We krijgen regelmatig vragen van huurders in ZOHO over wat de planning van de ontwikkeling betekent voor hun huidige huurovereenkomst. Op het moment dat wij starten met de ontwikkeling van het gebouw waar nu gehuurd wordt, zal de huurovereenkomst beƫindigd worden. Wij informeren de huurders zo vroeg mogelijk over de verwachtte einddatum. Onder andere via de faseringskaart die op diverse plekken te vinden zijn (fysiek in ZOHO en digitaal via ziejeinzoho.nl). Die zullen we ook periodiek updaten, indien er wijzigingen plaatsvinden.

Indien je een opzegging hebt ontvangen of de einddatum van je huurovereenkomst is bereikt, kun je contact opnemen met ons voor verplaatsing binnen het ZOHO-gebied. Bij interesse kun je een mail sturen naar huren@leyten.nl. Wij kunnen niet garanderen dat er ruimtes beschikbaar zijn of dat dezelfde huurvoorwaarden (huurprijs en huurtermijn) gelden, maar indien wij een ruimte beschikbaar hebben die aan jouw wensen voldoet, bieden we opnieuw een tijdelijke huurovereenkomst aan.

Iets leuks? Meld het!

Heb je als ondernemer zaken die je met ons of een breder publiek wil delen? Bijvoorbeeld een event, een productlaunch of iets anders wat zich afspeelt in het Zomerhofkwartier? Of iets organiseren in de ZOHO Hub? Meld het bij ons, zodat we het in onze nieuwsbrief of het ZOHO Beraad kunnen meenemen.