Zie je in ZOHO wandeling! - zie je in ZOHO

Zie je in ZOHO wandeling!

De ‘Zie je in ZOHO wandeling’ was een groot succes. Met ruim 170 deelnemers werden de ontwikkelingen voor de wijk besproken en registreerden wij jullie dromen, kansen en zorgen over de plannen. Bedankt voor jullie deelname!

Op donderdag 9 juli organiseerden Leyten, Stebru, Echo Urban Design, Gemeente Rotterdam, Havensteder, ZOHOcitizens en Kickstad een informatieve wanddeling door het Zomerhofkwartier. Ondanks het regenachtige weer was het een succesvolle avond, want ruim 170 mensen bezochten de wandeling.

De wandeling maakte een rondje door de wijk en bestond uit zes informatiepunten. Bij elk punt werden de wandelaars geïnformeerd door de architecten en ontwikkelaars die uitgebreid vertelden over de toekomstplannen van de wijk. Door middel van een dromen, kansen en zorgen kaart konden de deelnemers meepraten over de ontwikkelingen. Ook was het mogelijk om een kijkje te nemen bij de maquette, (deze staat momenteel bij de Foodstudio op de Teilingerstraat voor als je hem nog niet hebt gezien) en creëerde de Drominee tijdens zijn ‘spoken word performance’ bijzondere teksten over de karakteristieke waarde van ZOHO. Na afloop kon iedereen nog een drankje drinken in zijn favoriete bar in de wijk.

Nieuwsgierig naar meer highlights?!

Het volgende evenement zal plaatsvinden na de zomer. Houd www.ziejeinzoho.nl goed in de gaten voor meer informatie. Heb je voor die tijd een vraag, mail ons dan op info@ziejeinzoho.nl