Inspirerend webinar als aftrap - zie je in ZOHO

Inspirerend webinar als aftrap

Woensdag 24 juni vormde het webinar voor de ZOHOcitizens de aftrap van de doorontwikkeling van ZOHO. Tijdens een goed bezocht webinar vanuit Het Gele Gebouw, hadden circa 80 citizens de primeur van het winnende plan van Leyten / Stebru.

Samen met gemeente Rotterdam, Havensteder en ZOHOcitizens was het webinar breed opgezet. Naast een terugblik op de afgelopen periode en het proces naar de definitieve gunning toe, was er ook ruimte voor reflectie en bovenal het stellen van vragen, delen van zorgen en signaleren van kansen. Hier is gretig gebruik van gemaakt. Tijdens het webinar zijn via de chat veel vragen gesteld. Zowel over de inhoud van het plan en over de manier waarop mensen betrokken willen worden als over de huidige huursituatie en toekomstige veranderingen daarin. Het panel heeft de meeste vragen live beantwoord.

Daarnaast zijn alle vragen vastgelegd en worden beantwoord. De mensen die zich hebben aangemeld voor het webinar ontvangen begin volgende week de antwoorden via de mail. Daarnaast zullen de meest gestelde vragen en antwoorden binnenkort op de website terug te lezen zijn.

Je vragen kun je overigens altijd stellen via info@ziejeinzoho.nl. Daarnaast is het tevens mogelijk om op donderdag 2 juli tussen 16.00 uur en 18.00 uur, online vragen te stellen via een videospreekuur. Esther Nouws (Kickstad) en Karlijn Bouvy (Leyten) zitten op dat moment klaar om je te woord te staan.

Zie je in ZOHO wandeling

We vertellen je graag meer over de mooie plannen voor dit gebied. Buiten, in kleine groepjes, tijdens een wandeling. Daarom organiseren we op 9 juli de Zie je in ZOHO Wandeling! Uiteraard geheel Corona-proof. Proef meteen de ontspannen sfeer van de nieuwe stadswijk en neem een drankje van ons na afloop. Aanmelden doe je op www.ziejeinzoho.nl.