Update start verkoop van Trotz - zie je in ZOHO

Update start verkoop van Trotz

De start verkoop van de 31 woningen van Trotz in de Almondestraat is nu een paar keer van datum verschoven. Naar aanleiding van de vele vragen hierover, kunnen we de volgende update geven.

Wegens vertraging met het aanvragen van de omgevingsvergunning en het definitief maken van het ontwerp van de woningen, kunnen we pas later dit jaar in verkoop. Inmiddels heeft welstand positief gereageerd op het plan en zijn we druk bezig met een update van de website.

Pre sale
De verwachting is dat de website van Trotz www.wonenintrotz.nl eind mei geüpdate wordt met plattegronden, impressies van de woningen en indicatieve v.o.n.-prijzen. Vanaf eind mei starten we met de voorinschrijving en kun je je specifiek inschrijven voor één of meerdere woningtypes.

Vanaf juni kunnen geïnteresseerden vrijblijvend in gesprek met financieel adviseur Vaes Finance om zich te laten adviseren en de haalbaarheid tot kopen van een woning in Trotz te toetsen. Medio september verwachten we definitief in verkoop te gaan en kan worden gestart met het tekenen van contracten.